elSikkerhet som hindrer brann!

Det er estimert at forsikringsbransjen utbetaler over 1,6 milliarder kr. som resultat av brann med elektronisk årsak. Brann med bakgrunn i elektronisk årsak kan skyldes alt fra dårlige kontakter, overoppheting i ladere eller i kontakten, komfyrer som man …

27.aug.2015

0 kommentarer

Det er estimert at forsikringsbransjen utbetaler over 1,6 milliarder kr. som resultat av brann med elektronisk årsak. Brann med bakgrunn i elektronisk årsak kan skyldes alt fra dårlige kontakter, overoppheting i ladere eller i kontakten, komfyrer som man har glemt å slå av platene på for å nevne noe.

Forsikringsbransjen mener at ca 60 % av alle branner har en elektrisk årsak, og dette kan være dårlige koblinger, overoppheting pga for stor belastning, og mange andre artikler som står i på standby eller brukes feil. Våre smarte kontakter sjekker om du overbelaster utgangene og det sammen med at du selv stiller inn via appen når ting skal være på og av, blir dette en god sikring mot elektriske årsak til brann.

Dermed blir Home Control en av markedets beste for å forebygge branner og du slipper å dra ut støpslet (eller som mange sier ”dra ut kontakten”) for å være på den sikre siden.

Sikker kontakt

I alle våre kontakter har vi en innebygget føler som overvåker temperaturen. Har du gamle ledninger og dårlige koblinger kan dette skape overoppheting ogHCO2 - Home Control Outlet være årsak til varmegang og risiko for brann. HCO kontaktene kobler ut strømmen om temperaturen blir for høy! I mange gamle hus kan dette lett være årsak til mange branner og med våre kontakter får du tryggheten for at dette ikke vil skje.

Ikke dra ut støpselet – slå kontakten av!

Vår app som medfølger systemet gir deg muligheten for å slå av kontaktene uansett hvor du måtte befinne deg i verden. Glemte du å slå av kaffetrakteren? Uansett hvor du er i verden kan du nå sjekke om kontakten til kaffetrakteren eller andre apparater er på og slå dem av. I tillegg har du også muligheten til å legge inn en timer pr utgang i kontakten –  som gjør at den slår seg av av seg selv. Vi mener at dette er elSikkerhet gjort brukervennlig og enkelt!

 Avansert og omfattende varsling

HC Smoke sensorI 2015 har vi lansert den avanserte røykvarsleren, som ikke bare er en normal røykvarsler med alarm som vi kjenner. Denne sender også sms i tillegg til å pipe når batteriet begynner å bli for svakt (manglende batteri eller tomt batteri er en av de største årsakene til at mennesker omkommer i husbrann – med denne funksjonen er du alltid føre var), og den sender deg på mobilen din også alarm når den går av. I tillegg sender røykvarsleren og systemet alarm til de lysene du har koblet opp og setter dem i alarm modus ved å blinke og deretter skru seg helt på. Dette er en ytterligere sikkerhet for ikke minst eldre og svaksynte.

Varling til dine nærmeste

Du kan også med HomeControl systemet legge til flere personer du kanskje ønsker å varsle. En fin ting kan også være at naboen får et varsel på sin telefon når din røykvarsler går av. Dette mener vi er smart og kan være en trygghet i leiligheter og borettslag, spesielt når du kanskje er på ferie eller ikke hjemme.

Også for eldre kan dette være en ekstra trygghet. Både familie og de i nærheten kan få varsling når alarmen slår ut.

Sertifisert og utprøvd

Våre kontakter har den høyeste grad av godkjenning elektriske komponenter kan få. I 2011 ble kontaktene våre NEMKO og CE godkjente etter lang tids testing og verifisering. Vi har kunder som har benyttet våre smarte kontakter og styringspaneler helt tilbake til 2008 og i dag spenner kundene våre seg fra privatkunder i hjem og hytter, offentlige bygg som skoler og rådhus til bedrifter. Du skal være trygg på at et Home Control produkt er godkjent, sikkert og testet.

Leave a Reply

  1. Your email address will not be published. Required fields are marked *
  2. You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Most viewed

Mest lest

Smarthus på 15 minutter!

2020-07-14 21:56:46

96

Smart LED for Smarte Hjem

2020-07-14 23:01:38

22

25

27

Arkiv

2017 2016 2015
error: Content is protected !!