Ferdig Smarthus på 5 minutter

Verdensnyhet! Raskere kommer du ikke i gang med ditt SmartHus. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned app’en, registrere brukernavn og passord, koble strøm til enhetene – så er du ferdig! Vi vet at det …

30.nov.2016

0 kommentarer

Verdensnyhet!

Raskere kommer du ikke i gang med ditt SmartHus. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned app’en, registrere brukernavn og passord, koble strøm til enhetene – så er du ferdig!

hc_starterkit_packagehco2_sim3

Vi vet at det for noen kan virke litt komplisert å koble sammen trådløse enheter. Derfor har vi gjort det enda enklere. HomeControl ønsker at så mange som mulig skal dra nytte av fordelene og mulighetene med et SmartHus. Derfor lanserer vi nå “My First SmartHome”, som er et ferdig satt opp SmartHus.

Inkludert i pakken får du med vår helt nye Gateway, den smarte stikkontakten HCO, en smart LED pære, en bevegelsessensor, magnetsensor for vindu/dør og den smarte røykvarsleren.

Stikkontakten er satt opp til å styre en panelovn og en lampe.

Bevegelsessensoren er satt opp til å slå av og på LED pæren.

gateway-freedomMagnetsensoren er satt opp til å varsle deg når ytterdøren går opp og igjen.

Til slutt, den smarte røykvarsleren slår på lysene i systemet ditt og sender SMS og epost til deg når alarmen går.

OG; du får selvfølgelig også med integrasjonen mot YR.no for smart varmestyring og 30 gratis SMS i måneden. I tillegg kan du koble opp naboen’en, venner og familie hvis du vil sende varsling til flere.

Det eneste du behøver å gjøre er å laste ned app’en, registrere brukernavn og passord – vipps så er Smarthuset ditt oppe å stå.

Du kan når som helst endre plassering og funksjon for enhetene i konfigurasjonen av app’en – så får du et fullstendig tilpasset Smarthjem.

bilde6

Leave a Reply

  1. Your email address will not be published. Required fields are marked *
  2. You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Most viewed

Mest lest

Fem steg nærmere et smarthus

2020-06-06 23:14:48

88

40

Smarthus på 15 minutter!

2020-06-07 09:32:08

79

50

Arkiv

2017 2016 2015
error: Content is protected !!