Smart LED for Smarte Hjem

Å erstatte dine lyspærer med SMARTE LED pærer er kanskje den enkleste måten å gjøre hjemmet ditt litt smartere på. Med HomeControl trenger du bare å fortelle systemet hvilket rom pæren er i – så fikser app’en resten. …

27.aug.2015

0 kommentarer

Å erstatte dine lyspærer med SMARTE LED pærer er kanskje den enkleste måten å gjøre hjemmet ditt litt smartere på. Med HomeControl trenger du bare å fortelle systemet hvilket rom pæren er i – så fikser app’en resten. Dvs. du har fulle muligheter til å slå av/på – uansett hvor du er i verden, dimme lyspærene tilpasset tid på døgnet og den stemningen du er i osv.

Home Control Feature app picture

Bruksområdene for smarte lyspærer er mange og det er helt opp til deg hva du ønsker. Med HomeControl app’en kan du legge inn timeplaner og forskjellige lysscener pr rom og bestemme når på døgnet dette skal inntreffe.

E46A4389-Bulb_Top

Er du en som til stadighet forsover deg vil kanskje en smart lyspære som slår seg på til det klokeslettet du burde stå opp være til hjelp?

Eller hva med å legge inn gradvis demping i takt med kveldslyset og lyspæren slås automatisk av ved midnatt?

Flere kunder bruker også HomeControl systemet til å late som om de er hjemme ved å ha en egen ferie timeplan som bestemmer når lyset går av og på i enkelte rom.

Ikke glem forøvrig at med Smarte LED pærer bruker du bare 10% av strømforbruket sammenlignet med vanlige glødepærer.

 

HomeControl systemet støtter i dag HomeControl Smart LED pærer med E27 sokkel og Phillips HUE GU10 pærer. Vi utvider fortløpende og denne høsten kommer det støtte for mange nye produsenter og varianter.

 

 

Sikkerhet

Visste du at Smarte LED pærer kan gi deg enda større trygghet? Med HomeControl Røykvarsleren koblet til systemet vil den aktivere og sette alt som er registrert som lys i systemet i alarm modus når røykvarsleren går av. Dette gjelder da både utganger i kontakten som brukes til lys, Smarte LED pærer og ikke minst Phillips pærene. Disse vil alle blinke 3 ganger og gå til full styrke.

I tillegg får du i app’en en SMS med alarm og du kan sjekke i App’en for å finne ut på hvilket rom alarmen har gått av.

 Home Control Starter Kit 2

Nrk: Så mye sparer du å bytte til LED

http://www.nrk.no/livsstil/sa-mye-sparer-du-pa-a-bytte-til-led-1.11598021

Dinside.no: Spar 16.000 på riktig LED pære

http://www.dinside.no/933075/spar-16-000-kroner-paa-riktig-paere

Leave a Reply

  1. Your email address will not be published. Required fields are marked *
  2. You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Most viewed

Mest lest

Fem steg nærmere et smarthus

2020-06-06 23:14:48

88

40

50

Smarthus på 15 minutter!

2020-06-07 08:29:39

78

Arkiv

2017 2016 2015
error: Content is protected !!