cart

0 items

kr 0,00

VELKOMMEN TIL DITT SMARTE HJEM

Full kontroll på kjøkkenet

HomeControls smarte løsninger gjør kjøkkenet sikrere og du behøver ikke bekymre deg for om noen glemmer å slå av kjøkkenmaskiner. Hverdagen blir litt enklere når du kan slå av elektriske apparater med HomeControl appen hvor du enn er.

 • HomeControl komfyrvakt sender deg en melding hvis du glemmer noe på komfyren.

  Learn more
 • Unn deg perfekt timet fersk brygget kaffe når du står opp om morgenen.

  Learn more
 • Dim lysene etter dine forhåndsinnstilte valg ved hjelp av Appen.

  Learn more
slide slide
 • Utendørsbelysning kan slå seg på ved solnedgang og av ved soloppgang - eller basert på en annen forhåndsvalgt tidsplan.

  Learn more
 • Utendørskamera gir deg trygghet og beskyttelse. Sender deg varsel basert på uregelmessig bevegelse eller lyd. Enkelt, men avansert.

  Learn more
slide
 • Home Control kommuniserer med flere typer termostater og varmeovner. Alltid behagelig når du er hjemme og i sparemodus når du ikke er tilstede.

  Learn more
 • Du kan integrer fjernkontrollen til TV eller hjemmekinoanlegg med Home Control. Len deg tilbake, slapp av og styr alt fra én App.

  Learn more
 • Demp lysene med Appen når du er borte. Med HomeControl smarte lyspærer du kan late som om du er hjemme.

  Learn more
slide slide
prev
prev

Ett hus - en app

Synes du det blir alt for mange hub’er, app’er og fjernkontroller? HomeControl gjør det enkelt å administrere de fleste enheter i huset ditt fra én App og gjennom én gateway; trådløse kamera, belysning, temperatur og fjernkontroller for TV eller musikk. Hvis du kobler varmekilden til den patenterte HomeControl smartkontakten, kan du angi tidsbestemte temperaturnivåer i HomeControl Appen og senke energiforbruket uten å senke komforten. Med HomeControls løsninger er det mulig å styre alt hvor som helst og når som helst.

Velkommen til ditt Smarte Hjem - en smart måte å leve på!

Reduser strømforbruket med opp til 30%

HomeControl App og smarte løsninger er laget for å holde oversikt og redusere energiforbruket, uten at det går ut over komforten. Ved å koble panelovner til vår smarte stikkontakt (HCO) kan du oppnå mer enn 30% reduksjon i energiforbruk per panelovn. Systemet trenger 14 dager på å lære dine temperaturpreferanser. Enhver endring i utetemperatur vil registreres og de nødvendige justeringer gjøres for å opprettholde de komfort eller sparemodus temperaturer du har valgt. Du kan også styre temperaturen på hytta fra samme App.

Demp lysene med smarttelefonen

Det har aldri vært enklere å installere et avansert lyssystem. Du kan enkelt erstatte dine eksisterende lyspærer med HomeControl smarte lyspærer, Phillips HUE eller Osram Lightify. Deretter kan du benytte en rekke smarte funksjoner for å dempe belysningen umiddelbart, over et tidsintervall, eller i tråd med scenarier du har forhåndsdefinert i Appen. Du kan også sette opp din utendørsbelysning til å slå seg på ved solnedgang og av ved soloppgang. Du har nå et smart og avansert belysningssystem – fullt og helt gjør-det-selv.

Følg hver bevegelse i huset eller på kontoret

Registrer det trådløse kameraet i HomeControl Appen, og du kan følge med på uregelmessige bevegelse i hjemmet eller på kontoret uansett hvor du oppholder deg. Kameraet er kåret til et av markedets beste på bildekvalitet og har en av markedets mest sikre skyløsninger. Avansert teknologi i kameraet gjør det mulig å oppdage både lyd og bevegelse og sende deg varsel umiddelbart. I videoklippet ser du også hva som skjedde 10 sekunder før sensoren slo ut.

ENOVA gir støtte til varmestyringssystem i hjemmet ditt

Du kan få 20% av kostnaden til varmestyringssystem dekket av tilskudd fra ENOVA – maks kr 4000. Det gis kun støtte til helårsbolig der du fra en sentral enhet eller nettbasert portal kan tidsstyre temperaturen i minst tre soner i huset ditt.

Les mer om kriterier for ENOVA støtte her.

Vi hjelper deg gjerne hvis du har lurer på hvordan du går frem for å søke.

Kundene sier

Roger Antonsen, kommune Hitra, Norge

Vi bestreber oss på å ikke bruke mer strøm enn nødvendig

…og derved spare miljøet. Da vi ble introdusert til HomeControl, sa vi ja umiddelbart. HomeControls beregninger viste at vi tjente inn investeringen på bare litt over ett år, basert på redusert strømforbruk. Vi ønsker også å introdusere HomeControl systemet for flerer brukere når vi skal renovere andre kommunale bygninger, sier rådmann Roger Antonsen.

Kundene sier

Frode Løkke, Steinkjær

Jeg har brukt HomeControl siden februar 2008

…og systemet har ikke feilet en eneste gang. Det var lett å montere og vi har 18 stikkontakter i bruk i dag. Kona og jeg elsker systemet, og spesielt den økte elsikkerheten når vi nå har kontroll over alle stikkontakter. I tillegg har vi begynt å bruke det mer og mer for å spare strøm.

Kundene sier

Bente Mæhlen, driftssjef ved Universitetet i Bergen

Vi har brukt systemet siden april 2011, og vi har god erfaring med det

I denne bygningen har vi en blanding av vannbåren varme, oljefyr, og gamle elektriske ovner av ulik type. Systemet håndterer denne kompleksiteten bra! Jeg vil absolutt anbefale HomeControl systemet til andre: Det er lett å installere, lett å bruke, og det fungerer som forutsatt.

Kundene sier

Everything in one app

Vi bruker HomeControl med smarte lyspærer for å la det se ut som om vi er hjemme. Ved å kontrollere strømuttaket som benyttes til dataspill, har vi redusert diskusjonene når det er tid for trening, middag og så videre. Ved å kunne administrere alle enheter i huset vårt fra en app, får vi mer komfort, bedre sikkerhet rundt elektriske apparater, samt redusert energiforbruk.

– Lene Øien, lykkelig “hjemmekontrollør” siden sept 2015

Kundene sier

Enkelt å bruke og enkelt å installere

Min kone og jeg setter stor pris på fleksibiliten til HomeControl systemet, og vi har brukt den samme løsningen i begge våre leiligheter. Vi er begge veldig opptatt av løsninger som er enkle å bruke og enkle å installere.

Pierre Wynther, ingeniør – hjemmeautomasjon

Kundene sier

Min mann reiser mye i arbeidet. Han kan følge med når fremmede banker på døren, og jeg føler meg mye tryggere.

Vi støtter:

Partnere:

FAQ

Har du fortsatt noen spørsmål?

 • Er HomeControl et gjør det selv system eller må jeg ha en elektriker?

  JA.

  HomeControl ER gjør det selv! Det ligger i blodet vårt å gjøre gode og smarte produkter enkle og brukervennlig, så enkelt at du kan installere det selv. Dette gir deg fordelen ved at du kan bygge ut ditt eget smarthus i ditt eget tempo og etter din lommebok. Da bestemmer du også selv hvor fort og hvor mye du ønsker å redusere strømregningen også.

 • Hvor sikre er produktene?

  Alle HomeControl produkter, vår egne og fra andre leverandører er testet og utprøvd. All kommunikasjon mellom de ulike enhetene og Gateway foregår i et sikret og kryptert hjemmenettverk. Om du vil bruker du kun systemet lokalt uten å fjernstyre noe utenfra. Produktene våre er de beste på markedet og for å kunne brukes gjennom HomeControl systemet må det ha vært igjennom våre test og sikkerhetsprosedyrer. Vi lever for sikkerhet og når du finner en HomeControl AS etikett, da vet du det er sikkert og testet.

 • Kan kameraet sende epost til meg?

  JA.

  Kameraet sender deg en melding når den oppdager bevegelse eller lyd. Du bestemmer hvor følsom den skal være, til og med kan du bestemme når på døgnet du vil at den skal varsle deg. Vær oppmerksom på at setter du bevegelses og lyd sensitiviteten til høy så kan du oppleve og få mange meldinger. Som den eneste leverandøren tilbyr vi GRATIS lagring i Skyen i 7 dager.

 • Er lagring i Skyen virkelig Gratis?

  JA.

  HomeMonitor løsningen lagrer dine klipp GRATIS i 7 dager. Du kan i løpet av denne perioden gå inn, se på de ulike klippene og lagre de lokalt om du ønsker å ta vare på disse. Om du ønsker å lagre de lengre finnes det mulighet ved å kjøpe et abbonnement.

 • Kan lysene min slå seg av automatisk når jeg legger meg?

  JA.

  Det smarte lysstyrings systemet vårt slår seg av akkurat når du ønsker. Enten trykker du på en knapp i app’en som slår av alle lys samtidig, eller du forteller systemet når du legger deg så slår det av automatisk. Du kan også bestemme om noen lys skal slå seg av/på basert på soloppgang/nedgang – eller til og med bestemme at lyset skal slå seg gradvis av.

 • Kan jeg redusere mitt energiforbruk?

  JA.

  HomeControl systemet er utviklet over mange år og har vært i bruk hos mange kunder i over 5 år. Våre tester og våre kunders resultater lyver ikke – de er rett og slett fantastiske.
  Ved å la app’en bestemme når panelovner og andre kilder skal varme opp så får du automatisk besparelse ved hjelp av sparefunksjonen. Vi kan dokumentere at tradisjonelle panelovner reduserer sitt strømforbruk med over 40% ved smart styring. Våre LED pærer bruker 35% mindre energi enn tradisjonelle lyspærer – så bare der har du også store besparelser. Så med HomeControl systemet bestemmer du – hvor mye du vil spare. Flere lyspærer og smarte kontakter øker selvfølgelig potensialet for å spare mye – uten at det går på bekostning av komfort og trivsel.

 • Kan jeg ha flere soverom i app’en?

  JA.

  Vår app er bygget for deg og rundt deg. ETT hus trenger bare en app til å styre alle apparater – mener vi. Du bestemmer selv hvor mange rom eller soner du vil legge til, og til hvert rom bestemmer du hva du vil styre og/eller hvilken funksjonalitet de/disse skal ha. Som oppvarming i 3 soverom, bad og stue, men kanskje bare dimme lyspærer i stue og bad. Ikke glem at alltid kan endre og bytte om på rommene og funksjonalitetene i appen. Ønsker du å flytte lyspæren til soverommet fra stuen, eller den smarte stikkontakten fra soverommet til stuen så gjør du det, og bare forteller app’en det samme. Enkelt, brukervennlig og smart!